Yrityksen jatkuvuudenhallinta palveluna

Yrityksen jatkuvuudenhallinta palveluna

Yksittäisten harjoitusten tai suunnittelutoimeksiantojen sijasta voimme hoitaa yrityksen jatkuvuudenhallinnan palveluna. Palvelu voi sisältää esimerkiksi yritysturvallisuuden ja jatkuvuuden hallinnan tehtävien koordinoinnin ja raportoinnin yrityksen johdolle, kehityssuunnitelman tekemisen sekä kehitystoimien ohjaamisen ja etenemisen raportoinnin. Jatkuva palvelu mahdollistaa yrityksen ja sen toimintaympäristön syvällisen tuntemisen, jolloin tarvittaessa voimme tukea yrityksen päätöksentekoa ja johtamista kriisitilanteissa. Palvelun sisältö ja laajuus määritellään aina asiakaskohtaisesti.

Syitä jatkuvuudenhallinnan ostamiseen palveluna ovat mm.:
Väliaikaisesti henkilövajauksen yhteydessä (interim manager) antaa aikaa omien henkilöiden rekrytointiin ja samalla varmistaa tiedon siirron tulevalle henkilölle sekä käynnissä olevien hankkeiden etenemisen.
Tuo hankkeisiin tilapäisesti tarvittavia lisäresursseja ja osaamista, jota omassa organisaatiossa ei ole.
Liiketoiminnan jatkuvuuden- ja riskienhallintaosaaminen on organisaatiolle tärkeä, mutta täysipäiväiselle henkilölle ei ole tarvetta.
Organisaatio pystyy hyödyntämään palvelun tarjoajan laajaa kokemusta ja osaamista sekä parhaita käytäntöjä.
Usean osa-alueen erityisosaaminen on käytettävissä tarpeen mukaan, eikä yritys ole riippuvainen yksittäisistä henkilöistä.
REFERENSSEJÄ

Mitä asiakkaamme sanovat

"Monipuolinen ja vaativakin harjoitus koeponnisti suunnitelmiamme ja osoitti, kuinka tärkeää suunnitelmia on testata käytännön harjoittelulla. Harjoituksen tuloksena syntyi paljon uusia ajatuksia, joiden pohjalta kehitämme toimintaamme."
TOIMITUSJOHTAJA
Sähköverkkoyritys
"Jatkuvuuskonsultointi Oy järjesti meille harjoituksen, jossa testattiin konsernijohdon ja sairaanhoitoalueen yhteistoimintaa, kriisiviestinnän järjestelyjä sekä valmiuskäytäntöjemme toimivuutta. Saimme päivän aikana paljon kehitysideoita eri organisaatiotasojen suunnitelmien kehittämiseen."
JOHTAJAYLILÄÄKÄRI
Sairaanhoitopiiri
"Harjoitukseen Jatkuvuuskonsultointi loi tilanteen mukaisen harjoituskehyksen, joka testasi erinomaisesti organisaatiomme kykyä toimia kriisissä ja oli innostava kaikille osallistujille."
TOIMITUSJOHTAJA
Vesihuoltolaitos

Tuotteet ja palvelut

Ota yhteyttä

Tervetuloa keskustelemaan yrityksenne jatkuvuudenhallinnasta ja sen kehitysmahdollisuuksista.
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet