Yritysturvallisuuden arviointi ja todentaminen

Autamme organisaatioita arvioimaan ja todentamaan yritysturvallisuuden tilanteen.

Yritysturvallisuuden arviointipalvelumme tarjoaa kattavan ja yksilöllisen tavan arvioida ja parantaa organisaatiosi turvallisuustilannetta. Palvelumme on suunniteltu tukemaan yrityksiä kaikilla toimialoilla ja koosta riippumatta, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Arviointipalvelumme kattaa laajan valikoiman turvallisuusnäkökohtia, kuten fyysinen turvallisuus, tietoturva, henkilöstön koulutus sekä hätätilanteiden hallinta. Analysoimme organisaatiosi nykyisen tilanteen perusteellisesti ja tarjoamme konkreettisia toimenpide-ehdotuksia turvallisuuden parantamiseksi.
Palvelumme sisältää valikoiman testausmenetelmiä, jotka auttavat todentamaan organisaatiosi turvallisuustilanteen ja havaitsemaan mahdolliset heikkoudet. Näitä mentelmiä ovat mm. fyysiset turvallisuustarkastukset ja tunkeutumistestit, tietojärjestelmien testaus (kuten penetraatiotestaus ja haavoittuvuuksien etsintä), sosiaalinen manipulointi (esim. kalastelu), OSINT-selvitykset sekä näiden erilaiset yhdistelmät.

Kattava tunkeutumistestaus eli red teaming on tehokas menetelmä, jota hyödynnetään yritysturvallisuuden arvioinnissa. Red teamingissä tiimi asettaa itsensä hyökkääjän rooliin ja pyrkii tunkeutumaan organisaation järjestelmiin, tiloihin tai prosesseihin samalla tavalla kuin todelliset hyökkääjät tekisivät. Tämä voi sisältää esimerkiksi tietojärjestelmiin kohdistuvia hyökkäyksiä, sosiaalista manipulointia ja pääsyturvallisuuden testausta.
OSINT eli Open Source Intelligence on tiedonkeruumenetelmä, jossa hyödynnetään julkisesti saatavilla olevaa tietoa eri lähteistä, kuten internetistä, sosiaalisesta mediasta, uutisista ja julkisista tietokannoista. OSINT-selvitysten avulla voimme kerätä tietoa organisaatiostasi, sen toimintaympäristöstä ja sidosryhmistä. Tämä voi sisältää esimerkiksi organisaation julkisen maineen, henkilöstöön kohdistuvat riskit, toimipaikkojen sijainnit ja turvallisuusjärjestelyt sekä mahdolliset maininnat tai uhkat organisaatiota kohtaan verkossa.

Keräämämme OSINT-tieto antaa meille kokonaisvaltaisen kuvan organisaatiosi turvallisuustilanteesta ja auttaa tunnistamaan mahdollisia riskejä ja uhkia. Näiden tietojen avulla voimme suunnitella turvallisuusratkaisuja ja toimenpiteitä, jotka ovat kohdennettuja ja tehokkaita organisaatiosi suojelemiseksi.
REFERENSSEJÄ

Mitä asiakkaamme sanovat

"Monipuolinen ja vaativakin harjoitus koeponnisti suunnitelmiamme ja osoitti, kuinka tärkeää suunnitelmia on testata käytännön harjoittelulla. Harjoituksen tuloksena syntyi paljon uusia ajatuksia, joiden pohjalta kehitämme toimintaamme."
TOIMITUSJOHTAJA
Sähköverkkoyritys
"Jatkuvuuskonsultointi Oy järjesti meille harjoituksen, jossa testattiin konsernijohdon ja sairaanhoitoalueen yhteistoimintaa, kriisiviestinnän järjestelyjä sekä valmiuskäytäntöjemme toimivuutta. Saimme päivän aikana paljon kehitysideoita eri organisaatiotasojen suunnitelmien kehittämiseen."
JOHTAJAYLILÄÄKÄRI
Sairaanhoitopiiri
"Harjoitukseen Jatkuvuuskonsultointi loi tilanteen mukaisen harjoituskehyksen, joka testasi erinomaisesti organisaatiomme kykyä toimia kriisissä ja oli innostava kaikille osallistujille."
TOIMITUSJOHTAJA
Vesihuoltolaitos

Tuotteet ja palvelut

Ota yhteyttä

Tervetuloa keskustelemaan yrityksenne jatkuvuudenhallinnasta ja sen kehitysmahdollisuuksista.
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet