Tietohallinto ja kyberturvallisuus

Tietohallinto ja kyberturvallisuus

Teemme yritysten jatkuvuudenhallintaan liittyvää tietoturvallisuuden suunnittelua ja erityyppisiä tietoturvallisuuden kehittämiseen liittyviä harjoituksia sekä testausta. Tietoturvallisuudella käsitämme laaja-alaisesti turvallisuusjohtamisen, ml. fyysisen turvallisuuden, hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden osa-alueet kansallisen auditointikriteeristön (KATAKRI) ja ISO/IEC 27001-standardin vaatimusten mukaisesti. Nivomme tietoturvallisuuden ja sen johtamisen osaksi yrityksen liiketoiminnan jatkuvuudenhallintaa.

Autamme organisaatiotanne myös NIS2-vaatimustenmukaisuuden kartoittamisessa ja kehitystoimenpiteiden tunnistamisessa.
REFERENSSEJÄ

Mitä asiakkaamme sanovat

"Monipuolinen ja vaativakin harjoitus koeponnisti suunnitelmiamme ja osoitti, kuinka tärkeää suunnitelmia on testata käytännön harjoittelulla. Harjoituksen tuloksena syntyi paljon uusia ajatuksia, joiden pohjalta kehitämme toimintaamme."
TOIMITUSJOHTAJA
Sähköverkkoyritys
"Jatkuvuuskonsultointi Oy järjesti meille harjoituksen, jossa testattiin konsernijohdon ja sairaanhoitoalueen yhteistoimintaa, kriisiviestinnän järjestelyjä sekä valmiuskäytäntöjemme toimivuutta. Saimme päivän aikana paljon kehitysideoita eri organisaatiotasojen suunnitelmien kehittämiseen."
JOHTAJAYLILÄÄKÄRI
Sairaanhoitopiiri
"Harjoitukseen Jatkuvuuskonsultointi loi tilanteen mukaisen harjoituskehyksen, joka testasi erinomaisesti organisaatiomme kykyä toimia kriisissä ja oli innostava kaikille osallistujille."
TOIMITUSJOHTAJA
Vesihuoltolaitos

Tuotteet ja palvelut

Ota yhteyttä

Tervetuloa keskustelemaan yrityksenne jatkuvuudenhallinnasta ja sen kehitysmahdollisuuksista.
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet